Arvot

Päätöksentekoni ja elämäni perustuvat neljään perusarvoon. Nämä kantavat ajatukset vievät minua eteenpäin niin arkielämässä, päätöksenteossa kuin työelämässäkin.

VAPAUS JA VASTUU
Vapaus tehdä ja valita  asioiden ja toimintojen välillä. Vastuu aina siitä mitä tekee tai sanoo ja , että hoitaa velvoitteet loppuun saakka. Vastuullisena huolehdimme läheisistämme ja ympäristöstämme sekä siitä, että opetamme saman vastuun myös jälkeläisillemmekin/seuraaville sukupolville.

SUVAITSEVAISUUS JA VÄLITTÄMINEN
Me ihmiset olemme kaikki erilaisia ja jokainen on hyväksyttävä sellaisenaan kuin kukin meistä on. Lisäksi on huolehdittava, että asiat tulevat hoidettua ja että yhteiskunta tarjoaa sellaisia palveluita, jotka aidosti vastaavat apua tarvitsevien tarpeisiin. Hyvässä yhteiskunnassa ihmiset välittävät toisistaan.

YRITTELIÄISYYS
Yritteliäisyys ja yrittävä elämän asenne jokaisessa tekemisessä. On arvostettava yrittäjämäistä elämänasennetta, sillä se johdattaa meidät parempaan tulevaisuuteen. Kannustan tavoittelemaan unelmia ja näkemään niiden eteen töitä. Mikään ei tule ilmaiseksi ja tavoitteen saavuttaminen tuntuu aina hyvältä ponnistelun jälkeen.

OIKEUDENMUKAISUUS JA REHELLISYYS
Kaikkien asioiden hoidossa on oltava aina oikeudenmukainen ja rehellinen. On oltava oikeus työntekoon, koulutukseen ja yrittämiseen.  Arvostan Suomea oikeusvaltiona. Oikeudenmukaisuutta on myös se, että jokaisella meillä on oikeus menestyä ja nauttia menestyksen tuomista hedelmistä. Toisen menestys ei ole keneltäkään pois, päinvastoin se tuo ympärilleen paljon hyvää.

 

Jätä palautetta

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.