VAHVA KUNNALLISPOLIITIKKO

Olen syntyperäinen seinäjokelainen 40 vuotias perheenisä ja päätyönäni toimin yrittäjänä Tukkutalo Heinonen Oy:ssä. Olen toiminut kunnallispolitiikassa vuodesta 2000 lähtien eri luottamutehtävissä. Valtuuston lisäksi viimeiset 4,5 vuotta kaupunginhallituksen puheenjohtajana. Näiden lisäksi toimin ja olen toiminut vuosien saatossa monissa luottamustehtävissä ja yritysten hallituksissa.  Yrittäjyysopinnot suoritin aikanaan Suomen Yrittäjäopistossa. Varusmiespalveluksen suoritin Oulun Hiukkavaarassa, kotiutuen korpraalina kiitettävin arvosanoin.

Perheeseeni kuuluvat vaimo Elinan lisäksi tyttäret Camilla 17v ja Sofia 15v sekä jackrussellinterrit Elvis ja Bono.

Vaativan päivätyön ja pitkien päivien vastapainoksi tykkään matkustelusta ja mökkeilystä. Vietänkin mökilläni Jyväskylän Säynätsalossa aikaa aina kun mahdollista. Nuoruudessani olin SM-tason yleisurheilija ja harrastuksena tein nuoruudessaan useita lyhytelokuvia sekä videoita ja järjestin monia eri tapahtumia ja tilaisuuksia. Siksi liikunta ja kulttuurin eri osa-alueet ovat myös lähellä sydäntäni.

Vahva tahto tehdä asiat oikein ja haaveet tulevaisuudesta vievät minua elämässä eteenpäin.

 

Sanon tämän teille, jotka tunnette minut ja teille jotka uskotte minuun. Sanon tämän meidän kaupungin asukkaille, että pyrin aina pitämään lupaukseni. Suomen parhaalla ja kehittyvimmällä kaupungilla on oltava vahva vaikuttaja, joka todella haluaa vaikuttaa ja joka pyrkii ratkaisemaan ongelmat.

                    

Jätä palautetta

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.