Kehittyvä kaupunki
tarvitsee tekijänsä

Vahvaa tahtoa kaupungin parhaaksi

Olen kahden tyttären isä, syntyperäinen seinäjokelainen 44-vuotias kunnallispoliitikko ja yrittäjä. Päätyönäni toimin yrittäjänä Tukkutalo Heinonen Oy:ssä ja olen mukana monessa muussakin yrityksessä. Yrittäjyys on veressäni. Olen toiminut erilaisissa kaupungin luottamustoimissa jo vuodesta 2000 lähtien.

Olen toiminut erilaisissa keskeisissä tehtävissä muun muassa kaupunginvaltuuston puheenjohtajana, kaupunginhallituksen puheenjohtajana, kaupunkisuunnittelujaoston puheenjohtajana, Elinkeinoyhtiön varapuheenjohtajana sekä Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajana.

Näiden lisäksi toimin ja olen toiminut vuosien saatossa useissa luottamustehtävissä ja yritysten hallituksissa.  Yrittäjyysopinnot suoritin aikanaan Suomen Yrittäjäopistossa. Varusmiespalveluksen suoritin Oulun Hiukkavaarassa.

Vaativan päivätyön ja pitkien päivien vastapainoksi matkustelen ja nautin olostani mökilläni erilaisten projektien parissa. Intohimonani ovat myös erilaiset puutyöt. Myös perheen kaksi Jackrusselin terrieriä pitävät päivät kiireisinä.  Urheilukatsomoissa viihdyn lähes lajista riippumatta.

Vahva tahto tehdä asiat oikein ja haaveet tulevaisuudesta vievät minua elämässä eteenpäin. Se mihin ryhdyn, hoidetaan suurella sydämellä ja kunnialla loppuun saakka.

Suomen parhaalla ja kehittyvimmällä kaupungilla on oltava vaikuttaja, joka todella välittää ja tekee!

Luottamuksella,

Kimmo Heinonen